Svart och vit blomma

Kanelbullens dag 4/10

Vad gör vi?

Morris & Bens frukostleverans levererar frukostprodukter av bästa kvalitet, 00-24 på vardagar i Göteborg. Vi erbjuder leverans av alla typer av frukost, sallad, wraps, plockmat, catering, buffé och skräddarsydda eventlösningar till  för företag, skola och förening. 

Minsta beställning är för 15 personer.
Läs mer om våra leveransavgifter här.

Beställ gärna 48 timmar i förväg men senast en dag innan leveransdagen, via e-mail eller här på hemsidan. Vi gör vårt bästa för att svara på alla samtal, dock är det snabbaste sättet att nå oss är via info@frukostleverans.se. 

Ni väljer betalningssätt som faktura, kort på distans eller swish.

Kolla vår kortfilm!

Företagsfrukost, lunch, catering

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
_edited.png
Frukostkasse

KASSE

Välj en färdigplanerad frukostkasse som kommer på morgonen med nybakat bröd, frallor, skivad paprika, gurka, smör och mycket mer. GI-kassen innehåller även färdiga surdegsmackor och kokta ägg. Välj engångsleverans eller återkommande leveranser. 

_edited.jpg

PÅSE

Välj en praktisk frukostpåse fylld med en frukostmeny som till exempel en juice och en macka eller smoothie + macka + yoghurt eller plocka påsen enligt dina önskemål. Vi erbjuder ett bred sortiment av olika komponenter som frukt, bär, acaibägare, smoothie, yoghurt med granola/rostad frö. Du väljer, vi levererar färdiga småpåsar. #covidsäker

_edited.jpg

BUFFÉ

Vi erbjuder frukostbufféer, middags- eller kvällsbufféer, catering och plock- och mingelmat till möten, konferenser och frukostevent.

Smörgåsar

Mackor, baguetter, sandwichar, ciabattasmörgåsar

Goda mackor på jobbet. Leverans i papperskasse, korg eller pappersbackar.

CROISSANT.jpg
Insta inläggs jpg.jpg
From the bakery

Bröd, frallor, bullar, kransar

Beställ färdigplanerade brödkorgar eller brödkassar med leverans enligt önskemål.

Ekologiskt

Kaffeleverans

 Vi levererar nybryggt kaffe till företagsevent i samband med beställning av buffé eller mackor.

Läs mer
TALLRIK.jpg
För känsliga magar

Produkter för allas skull

Vi erbjuder EKOLOGISKA produkter och specialutformade frukostar där du kan välja från en glutenfri, laktosfri, mjölkfri, vegetarisk, vegansk eller nötfri meny. Dock hanterar vi nötter, ägg, laktos och gluten i våra lokaler.

Man Påfyllning kaffebönor
Lunch, middag

Sallader och wraps 

Beställ dagens wraps och sallader till företagslunchen, mötet, minglet eller lunchseminariet.

naturliga örter
keramik
Om

Vår service

Det är väldigt viktigt för oss att du som företagskund får en skräddarsydd företagslösning från första kontakten till leveransen, och även efter att leveransen har utförts. Vår mat levereras av våra egna chaufförer i våra egna transportbilar.

Vi ser fram mot att ni kontaktar vår ansvariga för företagscatering Brigitta Markert om ni har några frågor.  Maila gärna till brigitta@frukostleverans.se eller
ring 070 46 46 111 mellan 08.00-16.00 på vardagar.

 Individuella frukostpåsar, portionsförpackade frukostpåsar, färdigplanerade frukostkassar, varierande wraps och sallader - levererade till ditt jobb 

Morris & Bens frukostleverans levererar frukostprodukter av bästa kvalitet, 00-24 på vardagar i Göteborg. Vi erbjuder leverans av alla typer av frukost, sallad, wraps, plockmat, catering, buffé och skräddarsydda eventlösningar till  för företag, skola och förening. Vårt team tar hand om eran catering till företagsfrukostar, möten, events, mingel, afterworks, föreläsningar, företagsresor och utbildningar med mera. Vi har nya "covidsäkra" lösningar till större grupper. 
 

Välj mellan färska mackor, juice, smoothies, yoghurt, over night oatly, croissant, bullar, frukostpåsar, baguetter, ciabattas, smörgåsar, fikaprodukter, kaffe, smoothies, färdigplanerade frukostkassar, frukostpåsar, goodiebags, plockmat, frukostbuffé, sallader, salladsbuffé och varierande wraps.

Beställ gärna 48 timmar i förväg men senast en dag innan leveransdagen, via e-mail eller här på hemsidan. Vi gör vårt bästa för att svara på alla samtal, dock är det snabbaste sättet att nå oss är via info@frukostleverans.se. 

Ni väljer betalningssätt som faktura, kort på distans (vi skickar en covidsäker länk :) eller swish.

Följ Morris & Bens leveranser på Instagram

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon